Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Tonga

Onroerend goed te koop in Tonga

Het koninkrijk Tonga ligt tussen Fiji en Niue, ten oosten van Australië, net onder Samoa, in de Stille Zuidzee. Tonga is de laatste Polynesische monarchie in de Stille Oceaan. Tonga bestaat uit meer dan 150 eilanden en wordt vaak "Friendly Islands" genoemd, de naam die Captain Cook heeft gegeven dankzij de vriendelijke ontvangst.

Het hoofdeiland, Tongatapu, wordt beschermd door lagunes en kalkrotsen. Hier is de landelijke hoofdstad Nuku'alofa.

Het is erg moeilijk om een ​​onroerend goed te koop te kopen in Tonga.

In tegenstelling tot andere Pacific Island-landen is er geen gemeenschappelijke basis in Tonga. Tonga hanteert een ietwat feodaal systeem van landeigendom. Het hele land Tonga behoort toe aan de koning, en daarom kan de koning de edelen en leiders een of meer eigendommen verlenen om hun erfenis te worden. Het eigendom van deze eigenschap is alleen overgegaan op mannelijke leden van de familie of clan. Elke man ouder dan 16 heeft recht op 8,25 hectare landbouwgrond en een klein perceel om zijn huis te bouwen.

 

Buitenlanders kunnen land huren voor maximaal 99 jaar, onder voorbehoud van goedkeuring door het kabinet. Eigenaren van onroerend goed te koop in Tonga kunnen slechts vijf% van de totale oppervlakte van hun onroerend goed huren. Er mag geen land worden verkocht.

Waarom is het onroerend goed te koop in Vava'u Tonga zo goedkoop?

Vergeleken met andere eilandlanden, zoals Fiji, liggen de prijzen in Tonga zo onder Fiji dat men iets moet vermoeden. Juist omdat er redenen zijn waarom Tonga een zeer verdachte prijs heeft tegen lage prijzen.

De belangrijkste reden voor een lagere prijs in Tonga is; je kunt in Tonga geen land "kopen", je kunt het alleen huren. Leasing wordt over het algemeen gezien als niet zo duur als bezit, vandaar de laagste prijs voor het verwerven van grond.

Dus als u een onroerend goed te koop wilt kopen in Tonga, is het beter om contact op te nemen met een gekwalificeerde adviseur.

  •  
    Verhuizen naar Tonga. Expatriate en woont in Tonga.

        Droom je van een paradijs, maar weet je niet welke bestemming je moet kiezen? Ben je de gebruikelijke routine beu die meer en meer monotoon en repetitief is? Geef het toe: kunt u zich voorstellen op een warme en zonnige plek, in totale ontspanning, maar u weet niet hoe u uw droom kunt real ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Voor 99 jaar huur in het dorp Toula, Vava'u, Tonga Kavel aan de oceaan in Tonga voor $ 5.000 of B / O Vraagprijs: $ 5.000 US (bespreekbaar - financi...
Cod. 21985

Verkoop Eiland, Tonga, Ha'pai, Lulunga, N/A

1,490,000.00EUR
Verkoop
Eiland

60000 m²
Prive-eiland te koop in Het Koninkrijk Tonga 75 jaar lease overdraagbaar, hernieuwbaar. Bouwen van een eigen villa ortouristic resort.
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB